Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Rozměry obrazu jsou: šířka 75 cm, výška 55 cm.Barevná zvířátka oživí každý dětský pokojíček. Nejmenší děti velmi rády ukazují a poznávají zvířátka. Obraz může být rozsvícen celou noc při minimální spotřebě a Vaše děti se ve společnosti zvířátek už nemusí ničeho bát.Možnost také zhotovení motivu z Vaší fotografie.Led diody umístěné v rámu osvětlují stěnu kolem obrazu a jeho vnitřní prostor. Tento odraz světla od zdi, příjemně osvětluje místnost a zároveň prosvětluje motiv obrazu.- samostatný AL rám LED diody- v rámu jsou výklopné nožky, které odsadí obraz od zdi- zavěšení na skobu- délka přípojného kabelu 3,8 m- součásti dodávky je dálkový ovladač a adapter 220 VDOPRAVA 130,-Kč po celé ČRObrazy - fotografie s osvětlením, takzvané LED obrazy jsou atraktivním a praktickým doplněk interiéru, kombinující nástěnný světelný panel s obrazem. Během dne vynikne moderním designem (na výběr je více než 500 atraktivních motivů z galerie a nebo vlastní motivy). V noci pak prosvětlí interiér nejen bílým, ale i barevným světlem statickým, nebo s dynamicky přechodovými efekty COLORmotion. Ovládání je jednoduché a pohodlné dálkovým ovladačem. Panel je vybaven úspornými LED světelnými diodami, které ušetří až 85% energie (v porovnání s klasickou žárovkou). Díky bezúdržbové životností až 50tis hodin jde o nejefektivnější a provozně nejlevnější světelný zdroj současnosti (energetická třída A)., prodám, na prodej,Dětský led obraz, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace