Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji velkou, rohovou koženou sedací soupravu se dvěma křesly. Sedačka má levou stranu dlouhou 3 m, pravou stranu o délce 2,4 m. Hloubka jednotlivých částí je 90 cm, výška měří 87 cm a sedáky jsou od země ve výšce 43 cm. Nabízená sedačka je z důvodů místa focena v rozloženém stavu a patří k ní 2 křesla. Je určena celkem pro 10 osob. V rohu sedačky je opěrný polštář, mobilní na své pohyblivé dráze. Stav a provedení nabízené rohové kožené sedačky, to vše je zřejmé z připojených snímků. Nabízenou sedačku je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně - CHALUPÁŘSKÝ BAZAR - Prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno POUZE V NEDĚLI a to od 13-16 hod. V jiný termín je po předchozí domluvě. Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. Zásilkovou službou nábytek neposíláme z důvodů , prodám, na prodej,kožená velká rohová sedačkal, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace