Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
velmi zachovalá, NEPOŠKOZENÁ, vyrobená na zakázku P.C. 7tis.
uložné prostory: velký šuplík pod postelí a police z boku postele
rozměry: lůžka mají klasický rozměr 180*90 cm + police hloubka 50 cm, výška kolem 200 cm
rozebraná, připravená ihned k odběru.
stará 1 rok, volejte po 16 h.
Semily-Chuchelna
Číslo inzerátu  |  99123
Vloženo  |  30. 11. 2008
Změněno  |  30. 11. 2008
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Liberecký
Okres  |  Semily
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 2 500 ,-Kč

Obrázky k inzerátu PATROVÁ POSTEL velmi výhodně

PATROVÁ POSTEL velmi výhodně - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Klára Budinová
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  Liberecký
Okres  |  Semily
Telefon  |  728192967
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

PATROVÁ POSTEL velmi výhodně - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

KOŽENÉ SEDAČKY a ELEKTROSPOTŘEBIČE
NABÍDKA NA STRÁNKÁCH: wé wé wé tečka bazarcentrum tečka cé zet - Sedací soupravy, sedačky, křesla, skříně, komody, stoly, židle - Pračky prádla - Sušičky prádla - Myčky nádobí - Sporáky elektrické plotýnkově a kombinované - Sporáky elektrické se sklokeramickou deskou - Sporáky vestavné - sklokeramické varné desky a trouby - Lednice a chladnice i prosklené - Mrazáky šuplíkové a pultové i prosklené - GASTRO vybavení do provozoven - TV, PC a další zboží Použité čisté plně funkční zboží. DOPRAVA ZAJIŠTĚNA - možno dovézt nebo zaslat kamkoliv. PRODEJ SEDAČEK a NÁBYTKU ZE SKLADU - NUTNO ZAVOLAT PŘEDEM SJEDNAT SI DEN A HODINU SCHŮZKY.
Postele, matrace 1,-
Dvoupatrová postel se skříní (úložn
Prodám 3 roky používanou patrovou postel, (ŠxVxD)115x180x269, bílo šedá mat, se žebříkem, skříní, úložné prostory, plocha lůžek 90x200cm, včetně horního roštu (pevná deska s průduchy) a napevno udělaným roštem spodního lůžka, boční zábradlí. Aktuálně v prodeji Asko s názvem Maxi, foto se šedou skříní je prodávaná postel, ostatní foto ilustrační, jediný rozdíl oproti originálu dveře skříně jsou 1 křídlo + barva..
Postele, matrace 9 000,-
Prodám polohovací jednolůžko
Komfortní polohovací jednolůžko 120 x 200 cm, světlý dub, elektrické polohování, matrace antidekubit, úložný prostor (zakázka MEDITA II).
Postele, matrace dohodou
postel 120x200 cm
Daruji postel za odvoz 120x200 cm. Je poměrně nová, napevno smontovaná
Postele, matrace dohodou
Prodám 2 nové matrace 90x200
Prodám 2 nové, vybalené, nepoužité matrace 90x200, omylem zakoupen jiný rozměr. Zakoupeno v akci 1+1 za 3.690 Kč, prodám za 1.800 Kč. NUTNÝ VLASTNÍ ODVOZ. Partnerská matrace BAMBOO se 7 zónami spaní je tvořena jádrem z odolné RE pěny, která má dobré ortopedické vlastnosti. Matrace s velikostí 90 x 200 cm má Bamboo potah, který je příjemný na dotek a zároveň zaručuje pevnost a odolnost. Potah je na zip, čili je možné ho odejmout a prát v pračce do 60 °C. Celková výška matrace v potahu je 18 cm a má nosnost 135 kg. Tato oboustranná matrace má dva stupně tvrdosti: Zatímco jedna strana má tvrdý stupeň tvrdosti H3, druhá strana je pro náročnější, s extra tvrdým stupněm tvrdosti H4. NUTNÝ VLASTNÍ ODVOZ.
Postele, matrace 1 800,-
potřebujete finanční pomoc
Hola, ¿tienes deudas o necesitas fondos para pagar algunas cuentas? MK-FINANCE es la mejor solución para sus necesidades, obtenga un préstamo de CZK 15,000 a CZK 40,000,000 con una tasa de interés flexible muy asequible, no dude en contactarlo para obtener más información por correo electrónico: veronikajeri1@gmail.com
Postele, matrace 40 000 000,-
Nové lamelové rošty do postele
Nabízím k prodeji 2 ks nových pevných lamelových roštů do postele od výrobce MRAVA. Rozměr 1 roštu: 200 x 90 cm Osobní odběr v Praze 10. Uvedená cena je za 2ks roštů.
Postele, matrace 1 400,-
seriózní nabídka půjčky
seriózní nabídka půjčky Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti a bez potíží čelil vašim budoucím cílům, předkládám nabídku půjčky lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit některé ze svých finančních problémů nebo založit firmu. Nabízím půjčky od 50 000 do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1 až 70 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo mě kontaktujte přes Whatsapp: +420733476621
Postele, matrace dohodou


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

velmi zachovalá, NEPOŠKOZENÁ, vyrobená na zakázku P.C. 7tis. uložné prostory: velký šuplík pod postelí a police z boku postele rozměry: lůžka mají klasický rozměr 180*90 cm + police hloubka 50 cm, výška kolem 200 cm rozebraná, připravená ihned k odběru. stará 1 rok, volejte po 16 h. Semily-Chuchelna, prodám, na prodej,PATROVÁ POSTEL velmi výhodně, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace