Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Sklopná postel Bety, odstín tmavě hnědá snadná manipulace úložný prostor na lůžkoviny Sklopné těleso postele je rozděleno do třech částí. Dolní část zabírá sklápěcí mechanizmus, uprostřed se nachází rozměrný úložný prostor pro lůžkoviny a nahoře je umístěna výklopná podpora s úchyty pro manipulaci. V přiklopené poloze tyto části na sebe navazují a tvoří rovnou čelní plochu. Tato poloha postele je stabilní a postel se do ní vrací, než výchylka překročí úhel asi 30 stupňů. Tím je zabráněno samovolnému sklopení postele. Pokud tento úhel překročíte, snadno sklopíte postel do vodorovné polohy. Manipulace s postelí je velmi jednoduchá a díky speciálnímu sklápěcímu mechanismu vyžaduje skutečně minimální sílu i při uložených lůžkovinách. Plocha pro ležení je tvořena lamelovým roštem, na kterém je umístěna nedělená dvojvrstvá matrace. Touto konstrukcí a vhodným výběrem materiálů je dosaženo dobré pevnosti, pružnosti a prodyšnosti, včetně optimálního průhybu při ležení. Úložný prostor pro lůžkoviny je přístupný po odklopení plochy na ležení. Můžete mít v pravém nebo, po prohození "nůžek", v levém provedení podle toho, z které strany potřebujete přistupovat k úložnému prostoru. Postel se připevňuje ke zdi pomocí kotev nebo hmoždinek (počet závisí na únosnosti zdi). Pro montáž je přiložen plánek. Rozměry: plocha na ležení ............................. 195 x 85 cm výška ležení ............................................. 45 cm půdorys ve sklopené poloze ........... 210 x 85 cm půdorys v přiklopené poloze ............. 40 x 85 cm výška v přiklopené poloze ...................... 200 cm úložný prostor ...................136,5 x 81 x 13,5 cm, prodám, na prodej,Sklopná postel Bety, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace