Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů OBARAZY Z OSTROVA HISPAGNOLA

Astrid Lindgrenová - My z ostrova Saltkrakan

Astrid Lindgrenová - My z ostrova Saltkrakan

2009-03-06 10:42:34

Veselé i napínavé vyprávění ze života party dětí z ostrova Saltkr a #229;kan. Spisovatel Melker se se svými třemi syny a dcerou rozhodne prožít léto na ostrově, kde je jen několik málo domorodců a pár letních hostů. Obyvatelé ostrova jsou nesporně velmi zajímaví, ať už jsou to sestry Teddy a Freddy, věčná povídalka Stina a všudypřítomná mudrlantka Tjorven (jejíž výroky ve Švédsku dodnes citují děti i dospělí). Podle knihy byl natočen i populární TV seriál. Další z oblíbených knížek autorky bestselleru Děti z Bullerbynu.

obrazy z ostrova Hispagnola

obrazy z ostrova Hispagnola

2009-03-11 00:31:22

Originály z Karibského ostrova. Ručně malované na plátně syntetickými barvami. Tainští indiáni a Haiti woo-doo motivy. Zasílané bez rámů. V případě zájmu - více druhů foto.

OBARAZY Z OSTROVA HISPAGNOLA

OBARAZY Z OSTROVA HISPAGNOLA

2009-03-13 16:06:30

Originály z Karibského ostrova Hispagnola,ručně malované na plátně, syntetickými barvami. Obrazy malované původními obyvateli. Tainští indiáni a woo-doo motivy. Posílané bez rámů. V případě zájmu zašleme i další foto.

Bytový panelový dům - Hluboký u Ostrova

Bytový panelový dům - Hluboký u Ostrova

2010-07-27 11:03:38

Nabízíme Vám dvoupodlažní panelový dům se šesti bytovými jednotkami, který se nachází v obci Hluboký u Ostrova. Bytový dům má dále prostornou půdu a sklepní prostory, které se přímo nabízí ke zřízení dalších bytových jednotek. Celková plocha pozemku je 416 m2 a zastavěná plocha 266 m2. Bytový dům je obsazen nájemníky, kteří mají nájemní smlouvy na dobu určitou. Na každém podlaží se nachází 3 bytové jednotky o dispozici 1 1 o výměře 32 m2, 2 1 s balkonem o výměře 67 m2 a 3 1 s balkonem a výměře 80 m2. Byty 3 1 a byty 2 1 jsou po celkové a velmi zdařilé rekonstrukci. Polovina oken bytových jednotek jsou plastová, zbytek jsou okna původní dřevěná. Vodovodní rozvody a odpady jsou v plastu a v zrekonstruovaných bytech je nová elektroinstalace v mědi. Dům má zrekonstruovanou kotelnu, v roce 2003 byl instalován nový Eko-kotel na tuhá paliva. K domu patří dále pozemek o rozloze 188 m2. V daném případě se jedná o krásné a klidné bydlení uprostřed přírody. Doporučujeme.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Originály z Karibského ostrova Hispagnola,ručně malované na plátně, syntetickými barvami. Obrazy malované původními obyvateli. Tainští indiáni a woo-doo motivy. Posílané bez rámů. V případě zájmu zašleme i další foto., prodám, na prodej,OBARAZY Z OSTROVA HISPAGNOLA, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace