Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Ubrusy

Starožitné háčkované ubrusy,záclony...po prababičce

Starožitné háčkované ubrusy,záclony...po prababičce

2008-09-14 14:03:36

Nádherné staré háčkované ubrusy po prababičce. Jsou pevnév super stavu. Není to vše, další fotečky deček, obdélníkových ubrusů a jiných tvarů na mejlík. Pokud se Vám cokoli líbí, písněte, nabídněte cenu, domluvíme se!!!!!!!!!!! Více na www.emimi.cz

Nádherné starožitné háčkované ubrusy po prababičce-super stav, vhodný DAR:-)))

Nádherné starožitné háčkované ubrusy po prababičce-super stav, vhodný DAR:-)))

2008-09-27 21:17:40

Nádherné staré háčkované ubrusy po prababičce. Jsou pevnév super stavu. Není to vše, další fotečky deček, obdélníkových ubrusů a jiných tvarů na mejlík. Pokud se Vám cokoli líbí, písněte, domluvíme se!!!!!!!!!!! Více na www.emimi.cz

Starožitné dečky,ubrusy,záclony,prostírky,povlaky s krajkou na polštáře apod.

Starožitné dečky,ubrusy,záclony,prostírky,povlaky s krajkou na polštáře apod.

2008-10-30 14:33:32

Prodám mnoho starožitných deček, ubrusů, záclon, prostírek a polštářových povlaků s všitými háčkovanými částmi-výplněmi, staré povlaky na peřiny s otvorem uprostřed apod. Fotky zašlu na mejlík, na cenách se domluvíme:-) Písněte a prosím, vyčistěte si schránku, je to dost foteček:-) Děkuji Jana a prcci:-))) PS. Omlouvám se, ž dečky jsou jen ledabyle přežehleny, nejsou naškrobeny a pečlivě vyžehleny, takže nevypadají tak nádherně, jak by měly:-(, ale se dvěma prcky již moc nestíhám. Tvary všech deček jsou zcela pravidelné, ale díky tomu nedbalému žehlení a neškrobení vypadají některé křivě, což samozřejmě ve skutečnosti po správném naškrobení a vyžehení nejsou:-)

Bavlněné ubrusy

Bavlněné ubrusy

2009-04-14 17:07:13

Ubrusy bavlněné tkané o rozměru 120x140cm. Vyrobeno ze 100% bavlny.Nové zboží se zárukou.Zasíláme dobírkou +70Kč.

Starožitné háčkované ubrusy,záclony

Starožitné háčkované ubrusy,záclony

2009-10-10 10:03:05

nabízím k prodeji různé velikosti háčkovaných záclon,ubrusů,deček.Vše ruční práce z let 1940-1950.

Ubrusy

Ubrusy

2010-06-30 10:07:37

Šijeme ubrusy a závěsy i na míru do 3 dnů, oválné i kulaté. Látky si můžete sami nakombinovat nebo Vám rádi doporučíme vhodnou kombinaci či rozměr ubrusu. Velký výběr bavlněných i jiných látek. Zasíláme i na dobírku. Nově v nabídce Patchwork.

Vánoční ubrusy - nové vzory

Vánoční ubrusy - nové vzory

2010-10-31 08:52:11

Nabízíme nové vánoční ubrusy, oválné i kulaté šité na míru. Vše můžete dokombinovat s jednobarevnými látkami. Rádi ušijeme i středové pásy, prostírání, vánoční povlaky na polštářky a závěsy do 3 dnů. Zkuste si vybrat.

Vánoční ubrusy a prostírání

Vánoční ubrusy a prostírání

2010-10-31 08:45:45

Vánoční ubrus ze 100% bavlny. Šijeme vánoční ubrusy a prostírání i na míru do 3 dnů. Různé vzory a rozměry (oválné i kulaté), máme nové vzory, které jdou krásně kombinovat. V naší nabídce najdete i voděodolnou vánoční látku.

Ubrusy a závěsy i na míru

Ubrusy a závěsy i na míru

2010-10-31 08:45:31

Šijeme ubrusy a závěsy i na míru do 3 dnů. Látky si můžete sami nakombinovat nebo Vám rádi doporučíme vhodnou kombinaci či rozměr ubrusu. Velký výběr bavlněných i jiných látek. Zasíláme i na dobírku. Nově v nabídce Patchwork.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Šijeme ubrusy a závěsy i na míru do 3 dnů, oválné i kulaté. Látky si můžete sami nakombinovat nebo Vám rádi doporučíme vhodnou kombinaci či rozměr ubrusu. Velký výběr bavlněných i jiných látek. Zasíláme i na dobírku. Nově v nabídce Patchwork., prodám, na prodej,Ubrusy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace